Handelsbetingelser

 

Kolaths-Antik & Genbrug Nellikevænget 10, 4160 Herlufmagle

Tlf: 31691866

Mail: kolathsantik@gmail.com

CVR-Nummer: 37592692

Forsendelse og levering:

GLS/ DAO nærmeste pakkeshop 45.- Forsikret op til 4500.-

GLS/ DAO hjemmelevering 70.- Forsikret op til 4500.-

Vi sender pakken fra vores lager 1-2 hverdage efter modtaget ordre.

Du kan også vælge at afhente, på vores lager Nellikevænget 10, 4160 Herlufmagle. Efter aftale.

Uanset valg er pakken forsikret

 

Betaling:

Betaling kan ske på følgende måder:

VISA KORT - MASTERCARD - PayPal - Mobilepay - AMERICAN EXPRESS - MAESTRO - SHOP PAY - APPLE PAY & GOOGLE PAY.

 

Fortrydelsesret:

Køb sker efter forbrugeraftaleloven for internethandel og der er således 14 dages returret for private kunder. 14 dage til at fortryde købet og derefter 14 dage til at sende retur.

Fortryder du købet, skal du for egen regning sende varen tilbage til kolathsantik.dk Nellikevænget 10, 4160 Herlufmagle.

I pakken skal ligge en returformular indeholdende; dit navn som køber, telefonnummer, e-mail, ordrenummer, varenumre på de varer som du ønsker at returnere, samt registrerings- og kontonummer eller MobilePay-nummer som du ønsker at modtage pengene på.

Hvis varen havde fejl ved modtagelse, noter da dette på returformularen.

Returpakker skal sendes med omdeling, eller alternativt til pakkeshop: Kløverbakken Gårdbutik, Skelbyvej 32, 4160 Herlufmagle. Sendes pakken til anden pakkeshop vil pakken ikke blive afhentet og komme retur til afsender.

Returnering skal ske senest den 14. dag efter modtagelsen, og ved returnering skal modtagers E-mail: kolathsantik@gmail.com og telefonnr.: +4531691866 oplyses til speditøren.

Ved returnering af en vare skal den være i samme stand, som da du modtog den. Emballerede varer skal være uåbnet i original emballage, og plomberinger må ikke være brudt.

 Benytter du dig af fortrydelsesretten, vil du få dine penge tilbage, så snart vi har modtaget varen og haft mulighed for at tjekke varens stand. Pengene vil blive indsat på din konto eller overført via. MobilePay efter dit ønske.

Handelsbetingelser og persondatapolitik på kolathsantik.dk:

I for fremsendelse af din bestilling. kolathsantik.dk benytter ikke dine oplysninger til andre formål, og videregiver ikke dine oplysninger til anden tredjepart end speditøren.

forbindelse med dit køb registreres almindelige oplysninger, som er nødvendige

 Persondatapolitik hos kolathsantik.dk:

Oplysninger vi indsamler

Hvis du ønsker at købe og modtage et produkt fra os, har vi brug for at indsamle visse persondata for at kunne gennemføre ordren og for at kunne tilbyde levering.

 Vi kan indhente oplysninger som f.eks. navn, e-mailadresse, postadresse, leverings adresse (hvis den varierer fra postadresse), telefonnummer og betalings oplysninger.

kolathsantik.dk indsamler og behandler dine persondata, når du foretager dig følgende:

 Gennemfører et køb af vores produkter

Sender os spørgsmål, reklamationer eller feedback

Den dataansvarlige

Den dataansvarlige for indsamling, behandling og anvendelse af dine personoplysninger på www.kolathsantik.dk er Kolathsantik, Nellikevænget 10, 4160 Herlufmagle - CVR: 37592692, som ejer kolathsantik.dk 

 Behandlingsgrundlag og formål

Dine almindelige kontaktoplysninger som navn, adresse, telefonnummer og e-mail indhenter vi for at kunne levere den vare, som du har købt hos os.

 Når du betaler for dit produkt, indsamles dine betalingsoplysninger gennem vores betalingsløsning.

De oplysninger, der indsamles i forbindelse med betalingstransaktionen, anvendes og gemmes kun til betalingsafvikling og opfyldelse af den indgåede aftale.

 Hvis du ikke ønsker at opgive de persondata, som er påkrævet for at gennemføre et køb af et produkt, vil du desværre ikke have mulighed for at købe produkter gennem vores hjemmeside.

 Dine oplysninger vil blive slettet 5 år efter, at du har modtaget din vare, i henhold til: Bogføringsloven.

 Andre modtagere af personoplysninger

Vi videregiver ikke dine persondata til anden tredjepart end speditøren, som benytter disse oplysninger i forbindelse med levering af din vare.

Hvis du har bestilt levering, vil oplysninger som dit navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse derfor blive udleveret til vores fragtfirma, pt. GLS eller Bring, med henblik på levering af dit køb.

 De indsamlede oplysninger vil blive opbevaret i vores webudbyders datacenter, indtil oplysningerne kan bortskaffes.

 Dine rettigheder - i forhold til din indsamlede persondata:

Som den registrerede har du en række rettigheder, som vi oplyse dig om. Du har ret til at anmode os om følgende:

At få adgang til og få rettet/ændret dine persondata

At få slettet persondata

Du har derudover ret til at protestere over behandlingen af dine personlige data, og du har ret til at indgive klage til en databeskyttelsesmyndighed.

Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personoplysninger, eller at vi skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende os en anmodning herom til vores e-mailadresse: kolathsantik@gmail.com

Reklamationsbehandling:

Er varen forsinket eller har varen en fejl, kan du klage via e-mail til kolathsantik@gmail.com eller via telefon på +4531691866 i tidsrummet 10-17.

Klager over fejl ved varen skal ske indenfor rimelig tid, efter at du har opdaget fejlen eller burde have opdaget fejlen ved en almindelig gennemgang af varen. Du kan klage skriftligt eller mundtligt. 2 år efter modtagelsen af varen ophører retten til at klage i henhold til Købelovens § 83, stk. 1, medmindre andet er aftalt.

Hvis varen har skader, som kan være forårsaget under transporten, er det vigtigt, at du henvender dig om dette kort efter modtagelsen.

 Når kolathsantik.dk modtager en klage over en vare, behandles klagen hurtigst muligt. kolathsantik.dk vil tage stilling til, om varen skal repareres, ombyttes, eller om der kan tilbydes et prisnedslag. Skal varen tilbagesendes til kolathsantik.dk, sker dette uden omkostninger for kunden.

Hvis varen, eller en del af varen, vurderes at være defekt eller beskadiget, vil vi som oftest sende en ny vare eller et nyt eksemplar af den beskadigede del. Skal den beskadigede vare/del ikke retur vil vi anmode kunden om bortskaffelse af denne vare/del.

 Klagemuligheder:

Såfremt vi ikke kan nå til enighed om erstatning af en defekt eller beskadiget vare - har du som kunde mulighed for at indgive en klage over en vare købt hos os til Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby. Du kan klage til Center for Klageløsning via www.forbrug.dk.  

EU-Kommissionens online klageportal kan også anvendes ved indgivelse af en klage. Det er særlig relevant, hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land. Klage indgives her - http://ec.europa.eu/odr.

Ved indgivelse af en klage skal du angive vores e-mail: kolathsantik@gmail.com

 

Kolathsantik.dk

Ejet og drevet af: Kolathsantik & Genbug

Nellikevænget 10, 4160 Herlufmagle

Telefon: +4531691866

E-mail: kolathsantik@gmail.com

CVR: 37592692